За да бъде светът по-красив !

Категории

Филтър

Китай

Green Design-SV Ltd.

Китай

1 продуктa открити от Китай

Табличен вид

Продукти

Електрическа пръскачка Premium 16 литра

 

Уважаеми клиенти,

 

Представяме на вашето внимание електрическата пръскачка с марка Premium.

 

Защо електрическа? Защо Premium?

 

Отговорите на тези два важни въпроса ни дават самите клиенти.

 

Електрическа, защото забравяте завинаги какво е да ви болят ръцете от натискането на лоста за напомпване на ръчната пръскачка, забравяте за неравномерната струя от разпръсквачите вследствие на променящото се налягане в пръскачката. С нашата пръскачка получавате практически дълго време равномерна струя без никакви усилия. Пръскачката работи с две нива на налягането, което избирате вие, съобразено с вашите нужди. Електрическа, защото всички производители с оранжерии и овощни градини, на които им предстоят мероприятията по растителна защита на големи площи са оценили преимуществото от невероятното удобство при работа на акумулатор на своята пръскачка. Електрическа, защото го няма лоста, няма какво да се счупи, няма какво да се закачи неволно за дрехите или някое растение или клон. Вашата маневреност и увереност при работа между растенията и дърветата е много по-голяма.

 

 

Защо Premium?

 

Защото за парите си получавате много добро качество, здрав изваян с меки линии без ръбове и стърчащи части корпус. Стилен изпипан вид, с мисъл за потребителя. Здрави части, леснодостъпни консумативи. Съвместими с други обикновени пръскачки елементи, които можете да намерите без усилие във всеки магазин за градинска техника без да се налага да поръчвате и да хабите време в търсене по търговската мрежа и в Интернет.

Premium Ви дава три години пълна гаранция и кратко време за реакция при нужда от техническа и сервизна помощ!

Premium - защото е изпитана  в практиката пръскачка, която не е показала никакви дефекти и рекламации през годините през които я предлагаме.

 

Технически характеристики:

Тази пръскачка осигурява истински комфорт при работа, защото разполага с  помпа, захранваща се от вградена никел-кадмиева батерия.

 

Ni-Cd батерията е с мощност  12V 8Ah и с пълен заряд може да работи  до 4 часа.  Батерията има светлинен индикатор, регистриращ   оставащия заряд. 

 

Мощността на пръскачката е 35W и работно налягане 0,2-0,4 Mpa.

 

Две степени на пръскане:

Първа - с 3200 оборота в минута.

Втора - регулируема,  от 2800 до 3200 оборота в минута.

 

Пръскачка Premium е с вместимост  16 литра. Разполага с голям отвор за пълнене, снабден с цедка.

Предлага се в комплект  с 3 накрайника за пръскане - единичен, двоен и тип душ.

Тялото е произведено от здрава пластмаса, а разпръсквачът е метален.

 

Всеки градинар ще оцени новата акумулаторна пръскачка Premium. Тя  ще му спести време и усилия, а резултатът винаги ще е отличен.

 

За поръчки на мейл mkoev@mail.bg

 

Показаната цена е с включено ДДС.

Цена: 95.00лв.
Брой:
Предишна1Следваща Страница 1 от 1

Телефони за контакт:

n/a

 

E-mail address: mkoev@mail.bg